Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero en Paul van Dyk op Dance Valley 2021

Dance Valley festival pakt op 14 Augustus groots uit met een breed, internationaal programma en heeft Dimitri Vegas & Like Mike weten te strikken als hoofdattractie. Het Belgische duo werd in 2019 door DJ Mag nog verkozen tot nummer één dj-act van de wereld en wordt deze zomer in recreatiegebied Spaarnwoude vergezeld door onder andere Nicky Romero, Paul van Dyk, Chuckie, Dubfire en Headhunterz.

De organisatie van Dance Valley gaat er vanuit dat COVID geen roet in het eten zal gooien en zet daarom aankomende zomer de muzikale lijn door die de afgelopen jaren al succesvol werd ingezet: grote internationale namen, nationale topacts en veel muzikale variatie. Het festival bevat acht uiteenlopende podia waar een breed scala aan elektronische dansmuziek te horen zal zijn. Zo is er op de vermaarde mainstage vooral house en edm te horen, maar ook techno, trance, hiphop en hardstyle zullen uit de speakers knallen in de bosrijke vallei in Velsen-Zuid. Naast de verschillende internationale grootheden ontbreken ook nationale bekendheden als Jonna Fraser, Kris Kross Amsterdam, La Fuente, ROD en Wildstylez niet.

De woordvoerder van het festival legt de muzikale filosofie van het festival als volgt toe: ‘We hebben de afgelopen edities een aantal zeer grote headliners op onze mainstage gehad. Denk bijvoorbeeld aan Steve Aoki in 2018 en David Guetta in 2019. In het verleden stonden ook Armin van Buuren, Martin Garrix en Avicii al op ons grootste podium. We vonden het belangrijk om ook dit jaar weer een mega-act ons programma te laten leiden. We zijn daarom ontzettend blij en trots dat we Dimitri Vegas & Like Mike hebben vastgelegd. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat onze bezoekers zoveel mogelijk verschillende muziekstijlen te horen krijgen. Dat past bij onze geschiedenis, maar ook zeker bij wie we nu zijn. Bezoekers vinden daardoor altijd wel een podium waar ze enthousiast van worden en misschien worden ze ook nog wel verrast door een artiest die ze nog niet op hun radar hadden staan, op een podium waar ze niet per se voor kwamen.’

Meer informatie, de volledige line-up en kaartverkoop via www.dancevalley.com

Alma Beach