Andy’s Musicbox

  • oldskool-slider1-radiobeachfm
  • oldskool-slider2
  • oldskool-slider3

Iedere maandagavond van 20.00 – 22.00 uur kun je twee uur lang genieten van de betere oldskool classics in DJ Andy’s Musicbox.

In dit twee uur durende ‘live-programma’ draai ik een scala aan soul-, funk-, disco, R&B- en hiphopmuziek uit vooral de jaren 70, 80 en 90. Vooral de twelve inches uit die tijd genieten mijn voorkeur. En met twelve inches bedoel ik natuurlijk de platen op vinyl.

Klik boven in de rechterkolom op de mediaplayer van jouw keuze.
 

OLDSKOOL

Wanneer wij het hier bij RadioBeachFM over oldskool hebben, bedoelen we de Soul, Funk, Disco, Hiphop en Swingbeat uit de periode eindjaren ’70 tot pakweg 1992.

oldskool-pica1oldskool-pica2

 

Dit varieert van de wereldhits tot de onbekendere nummers. Sterker nog, dit laatste heeft bij voorbaat onze voorkeur. Er is zoveel moois uitgebracht in de jaren 70, 80 en beginjaren 90 dat vele nummers eigenlijk aan menigeens aandacht is ontsnapt.

oldskool-pica3

Natuurlijk zullen de wereldhits het lekkerst klinken omdat iedereen ze kent maar er is ook een heleboel albummateriaal en twelve inches waar je iedere keer weer door verrast wordt. Deels omdat het toentertijd aan je aandacht ontsnapt is en deels omdat ze alweer vergeten zijn.

Oldskool is ook vinyl en/of cd. Niets geen mp3 op een usb-stick maar gewoon ‘Oldskool as it should be.’