DJ Jurney

j7 j1
In a world where nothing is certain
Only music can help you find the right way
The way you should follow today
This way would take you to the best genre
Of music from around the world

j2 j3
Hoe is het ooit begonnen ?

Eind ’70 jaren is Jurney begonnen met het maken van (re)mixen. Na enige mixen begon hij meer geïnteresseerd te raken in de groove stijl. Daaruit kwamen de eerste DJ Jurney Mix Express mixen genaamd; “The Pitch”. Uit deze mix is alles steeds geavanceerder en kwalitatief beter geworden.

Tegenwoordig houdt hij zich vooral schuil in zijn studio met een ongezonde hoeveelheid samples en muziek programma’s. Nadat Jurney de Groove scene achter zich had gelaten en zich steeds meer op de live performance ging richten, veranderde ook de muziekstijl naar club, trance & deep house, dance-classics en vette funk grooves .

j4j5

Toekomst:

Wat betreft de toekomst is nooit iets zeker ,als producer blijft Jurney ook aan de weg timmeren, zo komen er binnen kort de Padre PRJCT mixen uit. De Padre mixen bestaan uit de beste groove’s van dit moment, dit kan variëren van Deep House,EDM Nu-Disco, Trance tot disco en Hip Hop.

Live Stijl:

Elke feest heeft zo zijn eigen stijl en het is juist de kunst om daarop in te spelen. Met zowel platen als Cd’s draait Jurney een mix van old-skool, dance-classics voor het begin van de avond, tot uplifting club, trance en deep house voor laat op de avond. De visie achter het draaien wat andere DJ’s niet draaien, zodat het publiek de nieuwe tracks hoort om zo altijd een vernieuwend en vertrouwd geluid te geven.